Wordpress website

Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

Wordpress

Wordpress hosting paketten

Starten met een WordPress website is de juiste keuze. Registreer eerst een domein, wij installeren wordpress voor u. Nu kunt u starten met het bouwen van u eigen website.

website bouwen

Wordpress website al vanaf € 250.00

Je wilt een website, maar je hebt niet de kennis of de tijd om deze zelf te maken? Wij ontwerpen en ontwikkelen je WordPress website naar jouw wensen. Je website wordt op maat gemaakt en kant en klaar opgeleverd. Daarnaast is je website altijd up-to-date en super veilig, dankzij onze monitoring en back-ups.                                                                                                                                              

E2hosting

Helpt u gewoon

E2hosting kan al voor €250.00 een website maken inclusief btw. Bij veel hosting bedrijven heeft u dan 1 pagina. Dat is niet het geval bij ons, wij kijken naar wat de werkzaamheden inhouden voor ons. Soms heeft u dan wel tot 3 pagina’s voor het zelfde bedrag. Mocht het zo zijn dat de werkzaamheden voor 1 pagina toch meer blijkt te zijn overleggen wij met u. 

Geen pakket dus maar een website vanaf €250.00.  5GB webruimte voor u website, en 25GB voor het data verkeer. Onze ervaring is dat het aantal GB voldoende is voor particulier en kleine zelfstandiger.

Hoe werkt wordpress precies en wat is het?

WordPress is een content management systeem (CMS), waarmee u gemakkelijk een website maakt en beheert. De software is open source en daarmee door iedereen gratis te gebruiken. Het voordeel van WordPress is dat u kunt kiezen uit duizenden website templates die reeds ontworpen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gratis template van WordPress te gebruiken. Deze werken ook zeer goed en al zeker geschikt voor voor u als particulier of kleine ondernemer.

Hoe ziet WordPress in het CMS eruit