Welkom op onze website, wie is E2hosting!

 

E2hosting is een 1 manszaak en mijn naam is Erwin Eggink, ik ben begonnen met dit bedrijf uit hobby voor het bouwen van WordPress website’s.Waarom gebruik ik WordPress voor het bouwen van website, nu simpel WordPress werkt prettig tijdens het bouwen van de website en de mogelijkheden zijn ongelooflijk groot, of je nu een simpel website wilt of een uitgebreide website met b.v. een uitgebreide webshop dit is allemaal mogelijk met WordPress.

Door het bouwen van de vele website’s en de hieraan verbonden hoge kosten voor het hosten van deze website’s bij andere partyen  zijn wij niet veel later ons eigen hosting bedrijf begonnen.

E2hosting beid al deze mogelijkheden aan, aan iedereen die een domeinnaam, website, ssl certificaat of een eigen mailadres wil hebben, daar ik E2hosting alleen run bent u verzekerd van een prima service. Geen helpdesk die klachten doorschuift maar rechtstreeks contact met mij. Heeft u een klein tot middel groot bedrijf en wilt u toch een professionele website dat kan ik u helpen,

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden wij hebben al een website voor u vanaf €300,- inclusief hosting voor het 1e jaar, daarbij krijg u van E2hosting een NL of COM domein en 5 email adressen gewoon helemaal gratis het 1e jaar.

Met vriendelijke groet,

Erwin Eggink

Share on