Eigen Emailadressen
Eigen Email vanaf €17.50 per jaar
Eigen Emailadressen
Eigen website al vanaf €250.00 per jaar
Eigen Emailadressen
Hosting vanaf €42.50 per jaar
Eigen Emailadressen
SSL certificaat vanaf €12.50 per jaar

Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

Eigen Emailadres
Eigen email domein

Waarom een eigen Email domien

Wat zijn de voordelen:

U heeft altijd de beschikking over uw eigen E-mail via bijvoorbeeld telefoon, laptop, pc, of tablet.

Als u verandert van internet provider, dan blijft u de beschikking houden over uw eigen e-mailadres. Omdat dit gekoppeld is aan uw eigen domeinnaam waarvan de registratie loopt via E2Hosting. Dus voor wat betreft de e-mailinstellingen verandert er niets bij een overstap naar een andere internetprovider.

E-mail is het meest verkocht bij E2Hosting. Bij internet providers is dit meestal een bijproduct, waardoor deze niet de volle 100% ondersteuning krijgt.

Ook bij verandering van een telefoonabonnement verandert er niets aan uw eigen e-mailadres op domeinnaam. U zult hoogstens de instellingen opnieuw moeten instellen in uw nieuwe telefoon.

Als bedrijfsmatige e-mailoplossing heeft iedere werknemer de beschikking over al deze voordelen. Bovendien komt e-mail op een eigen domeinnaam veel professioneler over bij uw klanten.

Als u als particulier e-mail neemt op bijvoorbeeld uw familienaam als domeinnaam, dan heeft ieder lid van de familie deze voordelen en kunt u natuurlijk de kosten delen.

Eigen email adres

Email Small

2 GB opslagruimte

5 mailboxen

Gratis webmail

Gratis .nl-domeinnaam

Gratis mailinglijsten

Gratis spam- en virusfilter

Eigen email adres

Email Medium

GB opslagruimte

10 mailboxen

Gratis webmail

Gratis .nl-domeinnaam

Gratis mailinglijsten

Gratis spam- en virusfilter

Eigen email adres

Email Large

40 GB opslagruimte

50 mailboxen

Gratis webmail

Gratis .nl-domeinnaam

Gratis mailinglijsten

Gratis spam- en virusfilter

Gratis nl exstentie

Gratis NL exstensie

Nadat u het Email pakket heeft gekozen en op bestellen hebt gedruk word u omgeleidt naar ons winkelmandje. Als de keuze een NL domein is krijgt u die gratis van E2Hosting. Echter graag het VRIJE gekozen domeinnaam met NL exstensie dan invullen tijdens het AFREKENEN in het blokje BESTELNOTITIE . E2Hosting kan deze dan gelijk registreren en het Email pakket instellen voor u.

Zakelijke E-maildomeinen

Tegenwoordig vertrouwen mensen en bedrijven meer dan ooit op e-mail. Een e-maildomein voor bedrijven is praktisch een must-have. Vooral als u een professionele uitstraling bij uw klanten wilt hebben. Met zakelijke e-mail webhosting worden zowel de toegang als de betrouwbaarheid aanzienlijk verbeterd, wat veel bedrijven daarom als essentieel beschouwen. Als u zich afvraagt ​​hoe u zakelijke e-mail kunt krijgen, is het eigenlijk eenvoudiger en sneller dan u waarschijnlijk denkt. U kunt ook zakelijke e-mail ontvangen met een domeinnaam, wat altijd wordt aanbevolen.