Email

Waarom een eigen e-mail adres?

Waarom kiezen voor e-mailhosting op eigen domeinnaam in plaats van gebruikmaken van de e-mail welke u krijgt bij een internet access provider zoals KPN, Ziggo, UPC etc.?

Waarom zou u bedrijfsmatig, als particulier persoon of als familie kiezen voor e-mailhosting in plaats van gebruik te maken van een e-mailadres dat u krijgt bij uw internet access provider? Het antwoord op die vraag is eenvoudig. Naast het feit dat u met e-mailhosting kunt profiteren van tal van voordelen, zijn de prijzen van e-mailhosting tegenwoordig zo laag dat er ook financieel geen reden meer is om geen e-mailhosting op een eigen domeinnaam te nemen.

Zo simpel is het!

Controleer of u gewenste domeinnaam vrij is, vermeld de vrije domeinnaam samen met de gewenste naam voor het @ in op het aanvraagformulier hieronder

Wij ontvangen uw bericht en zullen dan uw e-mailadressen installeren op de server, zodra dit gereed is zullen wij  u hiervan op de hoogte stellen en de inloggegevens naar u toezenden.

Pas dan zullen wij u een factuur sturen voor de geleverde e-mailadressen, u hoeft dus niet vooruit te betalen.

Wat zijn de voordelen?

  • U heeft altijd de beschikking over uw eigen e-mail via bijvoorbeeld telefoon, tablet, laptop of pc.
  • Als u verandert van internet access provider, dan blijft u de beschikking houden over uw eigen e-mailadres, omdat dit gekoppeld is aan uw eigen domeinnaam waarvan de registratie loopt via E2hosting. Dus voor wat betreft de e-mailinstellingen verandert er niets bij een overstap naar een andere internetprovider.
  • Ook bij verandering van een telefoonabonnement verandert er niets aan uw eigen e-mailadres op domeinnaam, u zult hoogstens de instellingen opnieuw moeten instellen in uw nieuwe telefoon.
  • Uw e-mail wordt bewaard op de server dus dagelijks geback-upt, en is overal beschikbaar.
  • Als bedrijfsmatige e-mailoplossing heeft iedere werknemer de beschikking over al deze voordelen. Bovendien komt e-mail op een eigen domeinnaam veel professioneler over bij uw klanten.
  • Als u als particulier e-mail neemt op bijvoorbeeld uw familienaam als domeinnaam, dan heeft ieder lid van de familie deze voordelen en kunt u natuurlijk de kosten delen.
  • Als u vaak op reis bent kunt u altijd gebruikmaken van de e-mail van E2hosting en is het niet nodig om elke keer de instellingen te veranderen naar bijvoorbeeld de instellingen van het hotel waar u verblijft.

Controleer hier uw domeinnaam!

Vul hier uw wensen en gegevens in.

Share on