Meest verkochte exstensies

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

E2Hosting helpt graag, ook de particulier en kleine zelfstandiger

E2Hosting daar heeft u wat aan

E2Hosting een klein hostingbedrijf sinds 2014. Uit passie voor het bouwen van WordPress website’s geboren. Tevens kunnen wij u ook helpen met het registreren van meer dan alle voorkomende domein exstensie’s tegen concurerende tarieven.

Registreer hier uw .NL domeinnaam

.BE domeinnaam, wat zijn de voorwaarden.

Wilt u goed vindbaar zijn in Nederland? Dan is het een must om een .nl domeinnaam te registreren, de Nederlandse zoekmachines zullen u dan snel en beter vinden. NL is namelijk de landexstensie voor Nederland. Ook heeft Amsterdan een eigen exstensie erg handig als u vooral in Amsterdan gevonden wilt worden. Exstensie .amsterdam kunt u ook E2Hosting laten registreren, vraag naar de mogelijkheden. In slechts enkele klikken kunt u hieronder controleren of het domein vrij is. Is de naam vrij, dan kunt u die gelijk registreren.

.NL domeinnaam waar moet u aan denken

.NL domeinnaam, wat zijn de voorwaarden.

Er zijn enkele regels die u in acht moeten nemen bij het registreren van een .NL domeinnaam. Deze mag maximaal 63 karaters bevatten maar geen vreemde tekens. Wat wel is toegesteen zijn cijfers, letters en een minteken (-). Er zijn al ruim 6 miljoen Nederlandse domeinnamen geregistreerd. In de Nederlandese zoekmachine van Google zal uw .NL domeinnaam ook goed gevonden worden wat een groot voordeel is. Je mag een .nl domein registreren als je woonachtig bent in Nederland of hier een bezoekadres hebt.

Historie van het .NL exstensie

Op 25 april 1986 werd het topleveldomein (TLD) .nl overgedragen aan Piet Beertema van het Nederlandse Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) en werd daarmee het eerste actieve land-domein buiten de Verenigde Staten.

Sinds 31 januari 1996 worden .nl-domeinnamen uitgegeven door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (kortweg: SIDN). Vanaf 1 april 1996 moet een registrar of deelnemer SIDN betalen voor een domeinregistratie, tot die tijd was domeinregistratie gratis. Registrars betalen de SIDN voor het onderhouden van de domeinen op basis van kostendekking en de registrars concurreren onderling.

Sinds 28 februari 2008 is het ook mogelijk om numerieke domeinnamen te registreren. Voorheen moest een domeinnaam minimaal één letter bevatten.