Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW

Meest verkochte exstensies

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

E2Hosting helpt graag, ook de particulier en kleine zelfstandiger

E2Hosting daar heeft u wat aan

E2Hosting een klein hostingbedrijf sinds 2014. Uit passie voor het bouwen van WordPress website’s geboren. Tevens kunnen wij u ook helpen met het registreren van meer dan alle voorkomende domein exstensie’s tegen concurerende tarieven.

Registreer hier uw .EU domeinnaam

Een EU domeinnaam, registreer uw .EU domeinnaam hier

Je hebt een bedrijf dat met meerdere vestigingen actief is in de Europese Unie? Dan is het registreren van een .eu domein de uitkomst. Je kan met een .eu domein richten op één specifieke website en bent hierdoor dus niet gebonden aan verschillende landextensies zoals .nl, .be of .de. Daarnaast zijn er in tegenstelling tot de landextensies bij .eu nog vele goede namen beschikbaar. Een .eu domeinnaam registreren is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam, vul je gegevens in en de rest van de domeinregistratie regelen wij. In een paar minuten is het geregeld.

.EU domeinnaam wat u beslist weten moet

.EU domeinnaam waar moet u aan denken

Er zijn enkele regels die u in acht moeten nemen bij het registreren van een .EU domeinnaam. Deze mag maximaal 63 karaters bevatten maar niet minder dan 3 karakters, ook mag u geen vreemde tekens gebruiken. Wat wel is toegestaan zijn cijfers, letters en een minteken (-). Het (-) teken mag niet als eerste of laatste  van uw .EU domeinnaam staan. Wij geven als advies om uw domeinnaam zo kort mogeelijk te houden, dit in verband met typfouten. Een korte domeinnaam is ook makkelijker voor te onthouden voor uw klanten.

Een .EU domeinnaam, waarom een goede keuze.

Wil jij een website hebben die niet specifiek voor een bepaald land of doelgroep is, dan raden wij de exstensie .EU aan. Ook als u website wereldwijd gevonden moet worden is een .EU exstensie de beste leuze. Nog een voordeel van dit domein is dat nog lang niet alle namen en trefwoorden geregistreerd zijn, iets wat bij bijvoorbeeld bij .be of .com wel het geval is.

Verhuizen van uw bestaande .EU domeinnaam

.EU domiennaam verhuizen

Verhuizen van uw .EU domeinnaam is vrij simpel. Vraag een verhuiscode aan bij uw huidige provider aan. Heeft u die, stuur deze dan naar E2Hosting. Dan kunnen wij eenvoudig en snel uw .EU domeinnaam verhuizen naar onze server. 

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen kunt u altijd bouwen op E2Hosting. Wij kunnen en willen de verhuizing ook voor u in gang zetten, uiteraard gratis. Voor vragen kunt u ons bereiken via onze Email info@e2hosting.nl 

.EU domeinnaam doorsturen naar een andere website

Doorsturen van uw .EU domeinnaam

Wilt u het geregistreerde .EU domein doorsturen naar een andere website! Geen enkel probleem. Bij E2Hosting is dit gratis en eenvoudig te regelen.

Graag een website op uw .EU domeinnaam

Een mooie website op uw .EU domeinnaam

Een gave website op uw .EU domein kan simpel met een WordPress. Met de vele templats en plugins van WordPress zijn de mooiste website’s te realiseren. Geen kennis van programeertaal nodig dus ook zelf vrij simpel te bouwen.

Geen tijd of zin om zelf een website te bouwen, geen probleem ook E2Hosting kan voor u een website bouwen. Vraag naar de mogelijkheden.