Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW

Meest verkochte exstensies

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

E2Hosting helpt graag, ook de particulier en kleine zelfstandiger

E2Hosting daar heeft u wat aan

E2Hosting een klein hostingbedrijf sinds 2014. Uit passie voor het bouwen van WordPress website’s geboren. Tevens kunnen wij u ook helpen met het registreren van meer dan alle voorkomende domein exstensie’s tegen concurerende tarieven.

Registreer hier uw .COM domeinnaam

Een COM domeinnaam, registreer uw .COM domeinnaam hier

U wilt een .COM domeinnaam registreren, bij E2Hosting simpel makkelijk te doen. In een paar minuten heeft u het .COM domein geregistreet, kijk hieronder in onze domeinchecker of het .COM domein vrij is. Is deze vrij dan klik op bestellen, even gegevens invullen in het tabblad afrekenen en E2Hosting verzorgt de rest voor u. Als wij de gegevens binnen hebben registreren wij het .COM domein bij de instantie die de .COM domeinen beheren.

.COM domeinnaam waar moet u aan denken

Een COM domeinnaam, waar moet u aan denken

Er zijn enkele regels die u in acht moeten nemen bij het registreren van een .COM domeinnaam. Deze mag maximaal 63 karaters bevatten maar niet minder dan 3 karakters, ook mag u geen vreemde tekens gebruiken. Wat wel is toegestaan zijn cijfers, letters en een minteken (-). Het (-) teken mag niet als eerste of laatste  van uw .COM domeinnaam staan. Wij geven als advies om uw domeinnaam zo kort mogeelijk te houden, dit in verband met typfouten. Een korte domeinnaam is ook makkelijker voor te onthouden voor uw klanten.

Een .COM domeinnaam, waarom een goede keuze.

Een .COM is de meest gebruikte exstensie, waarom?. De .COM exstensie is een internationale exstensie en dus makkelijk vindbaar voor Google. Vroeger was deze exstentie alleen voor commerciële doeleinde beschikbaar. Nu kunnen en mogen alle soorten website’s een .COM domeinnaam gebruiken.

Verhuizen van uw bestaande .COM domeinnaam

.COM doemiennaam verhuizen

Verhuizen van uw .COM domeinnaam is vrij simpel. Vraag een verhuiscode aan bij uw huidige provider aan. Heeft u die, stuur deze dan naar E2Hosting. Dan kunnen wij eenvoudig en snel uw .COM domeinnaam verhuizen naar onze server. 

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen kunt u altijd bouwen op E2Hosting. Wij kunnen en willen de verhuizing ook voor u in gang zetten, uiteraard gratis. Voor vragen kunt u ons bereiken via onze Email info@e2hosting.nl 

.COM domeinnaam doorsturen naar een andere website

Doorsturen van uw .COM domeinnaam

Wilt u het geregistreerde .COM domein doorsturen naar een andere website! Geen enkel probleem. Bij E2Hosting is dit gratis en eenvoudig te regelen.

Graag een website op uw .COM domeinnaam

Een mooie website op uw .COM domeinnaam

Een gave website op uw .COM domein kan simpel met een WordPress. Met de vele templats en plugins van WordPress zijn de mooiste website’s te realiseren. Geen kennis van programeertaal nodig dus ook zelf vrij simpel te bouwen.

Geen tijd of zin om zelf een website te bouwen, geen probleem ook E2Hosting kan voor u een website bouwen. Vraag naar de mogelijkheden.