Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW

Meest verkochte exstensies

NL domein | .NL € 12.50 |  DE domein | .DE € 12.50 | BE domein | .BE € 12.50 | .COM domein | .COM € 15.50 

E2Hosting helpt graag, ook de particulier en kleine zelfstandiger

E2Hosting daar heeft u wat aan

E2Hosting een klein hostingbedrijf sinds 2014. Uit passie voor het bouwen van WordPress website’s geboren. Tevens kunnen wij u ook helpen met het registreren van meer dan alle voorkomende domein exstensie’s tegen concurerende tarieven.

Registreer hier uw .BE domeinnaam

Een BE domeinnaam, registreer uw .BE domeinnaam hier

Wilt u goed vindbaar zijn in Belgie? Dan is het een must om een .be domeinnaam te registreren, de Belgiesche zoekmachines zullen u dan snel en beter vinden. Be is namelijk de landexstentie voor Belgie. Vlaanderen en Brussel hebben ook een eigen exstentie, erg handig als u in dit gebied met namen gevonden wilt worden. In slechts enkele klikken kunt u hieronder controleren of het domein vrij is. Is de naam vrij, dan kunt u die gelijk registreren.

.BE domeinnaam waar moet u aan denken

.BE domeinnaam, wat zijn de voorwaarden.

Er zijn enkele regels die u in acht moeten nemen bij het registreren van een .BE domeinnaam. Deze mag maximaal 63 karaters bevatten maar geen vreemde tekens. Wat wel is toegesteen zijn cijfers, letters en een minteken (-). Er zijn al ruim 1.1 miljoen Belgische domeinnamen geregistreerd. In de Nederlandese zoekmachine van Google zal uw .BE domeinnaam ook goed gevonden worden wat een groot voordeel is. Om een buitenlandse domeinnaam te registeren is het niet noodzakeleijk om in het betreffende land te wonen.

Uw domeinnaam wordt bij DNS.be geregistreerd

Kijk in onze domein checker of het gewenste .BE domein nog vrij is. Is deze vrij dan kunt u deze bestellen door eenvoudig op bestellen te klikken. Als dit gebeurt is wordt uw domein geregistreet dij DNS.BE, hier worden de internet domeinregistratie’s gedaan. U kunt ook hier kijken DNS Belgium  wij een bepaalde domeinnaam heeft geregistreed.

Het verleden van het domein.BE

Geschiedenis van het .BE domein

Dit topleveldomein voor België is actief sinds 1989. Registratie van domeinen verliep toen via Pierre Verbaeten, professor emeritus aan het departement computerwetenschappen. In 2000 werd dit werk overgenomen door DNS Belgium. Sinds enkele jaren wordt het domein gebruikt als logo voor de Belgische federale overheid.

Eind 2005 waren meer dan 480.000 domeinen geregistreerd. In november 2005 startte DNS.be een campagne om de .be-domeinnaam aantrekkelijker te maken. Begin 2009 stonden 859.474 domeinnamen geregistreerd bij DNS BE. Op 17 juni 2010 stonden 1.044.743 domeinnamen geregistreerd bij dns.be.

Verhuizen van uw bestaande .BE domeinnaam

.BE domeinnaam verhuizen

Verhuizen van uw .BE domeinnaam is vrij simpel. Vraag een verhuiscode aan bij uw huidige provider aan. Heeft u die, dan kunnen wij eenvoudig en snel uw .BE domeinnaam verhuizen naar onze server. Van DNS Belgium krijgt u een Email bericht om de transfer goed te keuren. Heeft u goedkeuring gegeven dan wordt de verhuizing pas in gang gezet.

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen kunt u altijd bouwen op E2Hosting. Wij kunnen en willen de verhuizing ook voor u in gang zetten, uiteraard gratis. Voor vragen kunt u ons bereiken via onze Email info@e2hosting.nl 

.BE domeinnaam doorsturen naar een andere website

Doorsturen van uw .BE domeinnaam

Wilt u het geregistreerde .BE domein doorsturen naar een andere website! Geen enkel probleem. Bij E2Hosting is dit gratis en eenvoudig te regelen.

Graag een website op uw .BE domeinnaam

Een mooie website op uw .BE domeinnaam

Een gave website op uw .BE domein kan simpel met een WordPress. Met de vele templats en plugins van WordPress zijn de mooiste website’s te realiseren. Er is echter geen kennis van programeertaal nodig dus ook zelf vrij simpel te bouwen.

Geen tijd of zin om zelf een website te bouwen, geen probleem ook E2Hosting kan wanneer u wilt een website bouwen. Vraag naar de mogelijkheden.